Monoplan mobiele scheidingswand Monoplan mobiele scheidingswand

Monoplan, Solide en veelzijdige scheidingswand

Monoplan van Becker kenmerkt zich, en doet dat al tientallen jaren, als een in alle opzichten solide en veelzijdig scheidingswand systeem. Ook in technisch opzicht voldoet het aan de hoogste eisen van architecten en andere kwaliteitbeheerders in de bouwsector. Monoplan is drie types te leveren: S 100, S 110 en S 130. De onderlinge verschillen betreffen paneeldikte, geluids-isolatiewaarde en gewicht.

Flexibel in elk opzicht

De panelen, voorzien van een een- of tweepunts ophanging, zijn uiteraard samen te voegen tot een compact geheel, maar zijn ook los van elkaar te plaatsen. Dit laatste zorgt voor een bijzonder en ruimtelijk effect.

Deuren en vensters

Tot de mogelijkheden behoren het inbouwen van deuren en het aanbrengen van vensters. Door gebruik van hoogwaardig geluiddempend binnenwerk is de mobiele scheidingswand, in veel opzichten te vergelijken met massieve wanden, geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Drukbalken aan boven- en onderkant en telescopische aansluitingen aan de zijkanten zorgen voor een vrijwel hermetisch afgesloten geheel. Brandwerendheid tot 60 minuten gecertificeerd.

Parkeermogelijkheden

Hiernaast ziet u enkele mogelijkheden tot het parkeren van de Monoplan mobiele scheidingswand.

Geïnteresseerd? Maak vandaag nog een afspraak!